Najlepszy sposób na obniżenie iOS 7 Beta do iOS 6

Degradacja iOS 7 Beta do iOS 6

iOS 7 Beta dla programistów jest dostępna do pobrania i zainstalowania, a urządzenia obsługujące aktualizację do iOS 7 są wymienione na oficjalnej stronie Apple, a informacje o zestawie SDK iOS 7 Beta są również podane.

uaktualnienie

uaktualnienie

Wielu fanów i programistów Apple nie mogło doczekać się nowego systemu operacyjnego, ponieważ iOS 7 Beta był dostępny z iOS Dev Center. Jeśli jednak nie jesteś tak przyzwyczajony do tego nowego systemu iOS, jeśli niektóre funkcje nie są zadowalające lub chcesz je przywrócić na iOS 6, jak możesz to zrobić?

Po pierwsze, powinieneś wiedzieć, że możesz zniszczyć swoje urządzenie do najnowszego iOS 6, gdy dokonasz aktualizacji do wersji beta 7. (iOS 6.1.4 dla iPhone 5 i iOS 6.1.3 dla iPhone 4S)

Warunki lub preparaty niezbędne do doskonałego rozkładu:
1. Wykonałeś kopię zapasową systemu przed uaktualnieniem do iOS 7.
2. Pobierz najnowszą zaporę iOS 6.1.4 lub iOS 6.1.3.
Po wykonaniu wszystkich przygotowań możesz wykonać następujące czynności, aby je zniszczyć. (Przykładem jest tutaj iPhone 4S).

Krok 1: Połącz iPhone'a 4S z komputerem, otwórz iTunes i wejdź na stronę podsumowania.

połączyć

Krok 2: Umieść iPhone'a 4S w trybie DFU, postępując zgodnie z następującymi wskazówkami:
1. Naciśnij jednocześnie przycisk "Home + Power"
2. Zaczekaj przez 10 sekund, a następnie zwolnij przycisk "Zasilanie"
3. Nie zwalniaj przycisku "Home", dopóki nie pojawi się iTunes.

zainstalować

Następnie system przypomni, że iPhone wszedł w tryb przywracania. (Jeśli iPhone zachowuje czarny ekran, pokazuje, że wchodzi w tryb DFU.)

Tryb DFU

Krok 3: Wróć do iTunes, gdy Twój iPhone wejdzie do DFU. Oto stan, który iPhone pokazuje w iTunes.

Wróć do iTunes

Naciśnij "Shift", jeśli używasz systemu Windows lub naciśnij "Option" i kliknij przycisk Restore iPhone, a następnie wybierz już pobrany firewall iOS 6 (Powinien być zgodny z modelem Twojego iPhone'a.). Wyświetli następujące okna i kliknie "Otwórz", pokaże okno z podpowiedziami, a następnie "OK", aby przywrócić.

opcja