Jak cieszyć się muzyką na odtwarzaczu MP3

muzyka na odtwarzaczu mp3

Dowolną muzykę (prawie dowolne formaty audio), którą można słuchać na komputerze, można również odtwarzać w odtwarzaczu audio lub urządzeniu mobilnym.

Po prostu przekonwertuj to Tipard All Music Converter szybko i bez utraty oryginalnej jakości.

Za pomocą kilku kliknięć myszką możesz cieszyć się wszystkimi utworami na Sansa, iPodzie, dowolnym innym odtwarzaczu MP3, komputerze lub telefonie komórkowym - bez żadnych ograniczeń. All Music Converter jest łatwy w instalacji i obsłudze dzięki bardzo poręcznemu i przejrzystemu interfejsowi użytkownika.

Jak korzystać z Tipard Music Converter

Krok 1

Załaduj plik wideo / audio

Zainstaluj ten potężny iPod Video Converter na swoim komputerze. Kliknij opcję "Dodaj wideo" w menu "Plik" i załaduj plik wideo, który chcesz przekonwertować. Możesz też kliknąć przycisk "Plus" w głównym interfejsie.

Załaduj pliki
Krok 2

Wybierz format wyjściowy

W zależności od formatów obsługiwanych przez urządzenia przenośne, możesz wybrać format wyjściowy filmu z kolumny "Profil" i ustawić folder docelowy. Ponadto możesz wybrać preferowaną ścieżkę dźwiękową i podtytuł dla swojego wideo.

Szczegółowe ustawienia wideo i audio są dostarczane przez ten iPod Video Converter, aby można było go dostosować, na przykład koder wideo, szybkość klatek, rozdzielczość, szybkość transmisji i koder dźwięku, kanały, szybkość transmisji, częstotliwość próbkowania itd. Jeszcze więcej można wprowadzić własne parametry . Dobrze dopasowany profil można zapisać jako "zdefiniowany przez użytkownika" do późniejszego wykorzystania.

Wybierz format wyjściowy
Krok 3

Ustawienia wideo i audio

Wszystkie rodzaje ustawień wideo i audio są dostarczane przez ten konwerter iPoda, aby można było go dostosować, na przykład koder wideo, szybkość klatek, rozdzielczość, szybkość transmisji i koder dźwięku, kanały, szybkość transmisji, częstotliwość próbkowania itd. Jeszcze więcej można wprowadzić samodzielnie parametry. Dobrze dopasowany profil można zapisać jako "zdefiniowany przez użytkownika" do późniejszego wykorzystania.

Ustawienie profilu